Restoran i catering

U restoranu možete kušati najslasnije specijalitete autohtone Međimurske kuhinje, kao i ostale vrhunske specijalitete nacionalne i internacionalne kuhinje.

Kapacitet restorana je 180 gostiju, a ljeti je otvorena i terasa za još 120 posjetitelja. Pružamo vam mogućnost organizacije raznih svečanosti u našem restoranu; rođendana, vjenčanja, krštenja, prve pričesti,  krizme, godišnjica i ostalih prigoda te vam nudimo velik izbor jelovnika.

Gostima na raspolaganju stoji „Lovačka soba“ za organizaciju sastanka, stručnih skupova, prezentacija i seminara. Kapaciteta do 40 osoba.

Kako u sklopu hotela imamo i craft pivovaru koja je sa svojim radom počela 1997. godine,  preporučujemo vam da kušate naše tamno pivo „Črni golf“ koje je specifične gotovo crne boje, guste pjene, te ugodno blago-gorkastog okusa.

**Catering

Vrhunske specijalitete možemo dostaviti i na lokacije prema vašim željama. Našom catering uslugom upotpunite svoje formalne i neformalne svečanosti, te si olakšajte samu organizaciju. Menije  prilagođavamo Vašim željama i potrebama.

Obratite nam se s povjerenjem!