Izleti i dodatne usluge

Za vas organiziramo brojne izlete, bilo da je riječ o obiteljskom izletu, teambuildingu ili školi u prirodi. Organiziramo prezentacije starih zanata (ispiranje zlata iz rijeke Drave, licitarstvo i košaraštvo), spust rijekom Dravom, te posjete ostalim atrakcijama Međimurja. (Ponudu možete pogledati na ovom linku.)

Iz ponude izdvajamo Program ispiranja zlata iz rijeke Drave, koji je specifičan i jedinstven na ovim područjima. Samu posebnost ovog nekada vrlo cijenjenog starog zanata potvrđuje povelja Marije Terezije iz 18. Stoljeća u kojoj stoji: “Ispirači zlata iz Donjeg Vidovca imaju pravo zlato ispirati na Dravi, Savi i Muri. Za ispiranje mogu koristiti nesmetano obalu u širini od tri metra.” Danas ispiranje zlata polako izumire, no naši zlatari će vam vjerno dočarati ovaj vrlo rijedak stari zanat.

Kako ne bi izostavili i naše najmlađe goste, za njih smo pripremili posebne programe:  Od škole u prirodi, izleta, do raznih programa animacije kao što su Potraga za blagom, izbor Miss i Mistera, razne radionice,  disco večeri te proslave rođendana. Roditelji, slobodno nam se obratite i razveselite svoje mališane!

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju!